Moottoripyörän ja pienkoneiden renkaat

Moottoripyörän renkaat

Rengasmaailmasta saat autonrenkaiden lisäksi renkaat myös moottoripyörääsi! Kuten autoilussakin, ovat myös moottoripyörän renkaat tärkeä osa ajoturvallisuutta. Renkaat ovat moottoripyörän ainoa tien pintaa koskeva osa, joten niiden laatuun ja kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Huonokuntoiset renkaat pidentävät jarrutusmatkaa ja heikentävät ajomukavuutta. Suomessa ajettaessa moottoripyörään on oltava sekä kesä- että talvirenkaat, sillä kesärenkaiden pito ei ole riittävä kylmillä ja jäisillä teillä. Talvirenkaat on oltava moottoripyörässä vähintään joulu-, tammi- ja helmikuun ajan.

Moottoripyörän renkaita on kahdenlaisia: sportti- ja touring-renkaita. Touring-renkaat kuluvat hitaammin, koska ne tehdään kovasta kumista toisin kuin pehmeäkumiset sportti-renkaat. Myös etu- ja takarenkaiden välillä on kulumiseroja - siinä ajassa, missä etupyörä vaihdetaan kerran, on takapyörä vaihdettu jo kahdesti.

Voit tuoda moottoripyöräsi Rengasmaailman henkilökunnan luo renkaidenvaihtoon, tai kysyä apua mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autamme mielellämme sopivan rengastyypin valinnassa ja muissa moottoripyöriin liittyvissä kysymyksissä.

Renkaat pienkoneisiin

Rengasmaailmasta saat renkaat pienempiinkin koneisiin. Puutarhakoneiden, ajoleikkurien, lumilinkojen ja Karting-autojenkin renkaat löydät meiltä!

Ota yhteys asiantuntevaan henkilökuntaamme, ja autamme sinua löytämään pienkoneisiisi juuri tarpeitasi vastaavat renkaat.